Ingrasaminte prin picurare

 • 243,89 RON

  SOLINURE FX este o noua gama de ingrasaminte, utila aplicarilor in camp deschis . Ele au efect acidifiant, mentinand sistemul de irigare curat si costurile de productie cat mai  mici .

  SOLINURE FX este o noua gama de ingrasaminte, utila aplicarilor in camp deschis . Ele au efect acidifiant, mentinand sistemul de irigare curat si costurile...
  243,89 RON
 • 350,16 RON

  Ingrasamintele SOLINURE GT sunt recomandate pentru aplicarea in sere si solarii. Ele  imbunatatesc constant calitatea si performanta culturilor, prin formulele sale cu continut scazut de uree, acoperind nevoia de magneziu a plantelor.

  Ingrasamintele SOLINURE GT sunt recomandate pentru aplicarea in sere si solarii. Ele  imbunatatesc constant calitatea si performanta culturilor, prin...
  350,16 RON
 • 341,99 RON

  AGROLUTION pHLow este ingrasamantul potrivit pentru culturile care se confrunta cu un pH ridicat si cu o alcalinitate ridicata a apei de irigat sau a solului.

  AGROLUTION pHLow este ingrasamantul potrivit pentru culturile care se confrunta cu un pH ridicat si cu o alcalinitate ridicata a apei de irigat sau a solului.
  341,99 RON
 • 55,59 RON

  Kelkat Mix se aplica prin sistemul de irigare dizolvat in apa utilizata la irigat. Se poate utiliza pentru toate tipurile de fertilizare (irigare sau foliar). Pentru un interval pH al solului cuprins intre 1 - 7.

  Kelkat Mix se aplica prin sistemul de irigare dizolvat in apa utilizata la irigat. Se poate utiliza pentru toate tipurile de fertilizare (irigare sau...
  55,59 RON
 • 97,01 RON

  Kelkat Fe 6% EDDHA se aplica prin sistemul de irigare dizolvat in apa utilizata la irigat. Se poate utiliza pentru toate tipurile de fertilizare (irigare sau foliar). Pentru un interval pH al solului cuprins intre 2 - 11.

  Kelkat Fe 6% EDDHA se aplica prin sistemul de irigare dizolvat in apa utilizata la irigat. Se poate utiliza pentru toate tipurile de fertilizare (irigare sau...
  97,01 RON
 • 45,78 RON

  Kelkat Bor se aplica prin sistemul de irigare dizolvat in apa utilizata la irigat. Se poate utiliza pentru toate tipurile de fertilizare (irigare sau foliar). Pentru un interval pH al solului cuprins intre 1 - 14.

  Kelkat Bor se aplica prin sistemul de irigare dizolvat in apa utilizata la irigat. Se poate utiliza pentru toate tipurile de fertilizare (irigare sau...
  45,78 RON
 • 47,96 RON

  Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti care imbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si colorant asupra solutiei.

   

  Adjuvant nonionic cu efect de distribuire uniforma, pe suprafata frunzei, a solutiei de tratament pe cale foliara prin diminuarea tensiunilor superficiale.

  Tron pH este un regulator de pH care contine agenti surfactanti si antispumanti care imbunatatesc aplicarea foliara. Produsul are efect antispumant si...
  47,96 RON
 • 45,78 RON

  Razormin este un stimulator de inradacinare pe baza de aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macro si microelemente.

   

  Formulat pentru a obtine un raspuns rapid si eficient, marind numarul de radacini la nivelul plantei. Aportul compusilor asimilati rapid stimuleaza si metabolismul plantelor.

  Razormin este un stimulator de inradacinare pe baza de aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macro si microelemente.   Formulat pentru a obtine un...
  45,78 RON
 • 456,44 RON

  Biocat 15 este un fertilizant biologic organic, in forma lichida, special conceput pentru aplicare prin irigare.

  Biocat 15 este un fertilizant biologic organic, in forma lichida, special conceput pentru aplicare prin irigare.
  456,44 RON

Catalog de produse

Filtre active:
Mod de utilizare B