Colector de polen

OT3

aprox 7 zile


Descrierea pe scurt a produsului:

Colectorul de polen  este confectionat din placa de lemn rasinos, molid sau pin de 10 mm grosime, imbinata prin lipire cu adeziv monocomponent d4 si capse de 35 mm.

Placa activa cu gauri de 4,9mm, culisanta pe vertical.

Capacul colectorului  este acoperit cu tabla pentru protective impotriva intemperiilor.

Mai multe detalii

35,00 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Sortiment Colector de polen
Lungime 250 mm
Înălțime 250 mm
Adancime 90 mm
Greutate 800 g
Material corp Lemn rasinos

Informatii

Descriere:

Colectorul de urdinis – se aplica practic la toate tipurile de stupi, model cu randament ridicat dar si cel mai utilizat, consta dintr-o placa activa cu suprafata mare si un sertar care se deschide prin basculare.

Eficienta placii actve este data de diametrul gaurii de 4,9 mm si de faptul ca fiecare rand de gauri are sub el o proieminenta, ca o treapta, ce ajuta albina sa se sprijine la trecere nefiind necesar un efort suplimentar din partea acesteia, astfel trecerea prin colectorul de polen se va face fara ca albina sa se inconvoaie.

Recomandare:

  •          Aplicati colectorul de polen pe urdinis la inceput fara placa activa pentru a crea obisnuinta de trecere albinelor, dupa cel putin o zi montati placa active
  •          Colectoarele se monteaza pe stupii cu familii de albine puternice, cu minim 3 rame de puiet si care au reserve destule de puiet

Specificatii:

Colectorul de polen  este confectionat din placade  lemn rasinos, molid sau pin de 10 mm grosime, imbinata prin lipire cu adeziv monocomponent d4 si capse de 35 mm. Placa activa cu gauri de 4,9mm, culisanta pe vertical. Capacul colectorului  este acoperit cu tabla pentru protective impotriva intemperiilor.

Sertarul basculabil este prevazut cu un carlig pentru a facilita extractia polenului.

Dimensiuni:

250mm x 250 mm x 90 mm

Greutate 800 g.

Produse similare