Semințe de gazon Barenbrug RPR Sport

24 - 48 ore

Barenbrug


Descrierea pe scurt a produsului:

Barenbrug RPR Sport - sămânță de gazon profesional. Este un produs adecvat atât pentru suprafețele sportive cu trafic intens cât și pentru producția de rulouri.

RPR (Regenerating Perennial Ryegrass) este o adevărată revoluție în industria semințelor de gazon - regenerarea se produce la nivel orizontal, prin stoloni.

Mai multe detalii


539,00 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Accesorii

Caracteristici

Brand Barenbrug
Sortiment Gazon
Greutate 15 kg
Sortiment produs Seminte gazon

Informatii

Caracteristici:

Barenbrug RPR Sport este un sortiment de semințe de gazon cu rezistență ridicată la călcare, ideal pentru înființarea de terenuri de sport sau supraînsămânțare. De asemenea, poate fi folosit pentru producția de rulouri de gazon.

Necesită mai puține pesticide, având de asemenea capacitatea de regenerare rapidă după trecerea iernii. Are un aspect plăcut.

Datorită rezultatelor excelente obținute de-a lungul anilor, mixurile de semințe de gazon Barenbrug sunt folosite în competițiile internaționale și evenimente prestigioase precum Campionatul European de Fotbal, Cupa Mondială sau Jocurile Olimpice.

Compoziție:

  • Lolium Perenne RPR - 100%

Specificații & Recomandări de utilizare:

  • Doză de semănare: 35-40 g/mp (cu un sac de 5 kg. se poate însămânța o suprafață de aproximativ 125 mp, iar cu un sac de 15 kg. se poate însămânța o suprafață de aproximativ 375 mp);
  • Perioadă de semănare: martie - octombrie;
  • Viteză de instalare: extrem de rapid;
  • Înălțime de tundere: începând cu 20 mm;
  • Necesar azot: ridicat;
  • Viteză de creștere: rapid;

RPR (Regenerating Perennial Ryegrass) - toleranță ridicată la călcare

Gazonul de tip "RPR" se înmulțește orizontal prin crearea unei rețele de stoloni, care formează o "plasă" naturală. În opoziție cu gazonul tradițional, care este compus din plante individuale, fiecare plantă din gazonul RPR este puternic conectată la celelalte plante și la sol. Astfel, riscul de desprindere și rupere scade în cazul gazonului folosit pe terenurile de sport deoarece acesta este fixat puternic. Cele mai intense meciuri sportive pot fi jucate pe acest tip de gazon, fără a întâmpina riscul unor avarii majore.

RPR este primul tip de gazon care combină viteza de instalare cu rezistența. Acest aspect îl transformă într-un produs revoluționar - în trecut, pentru a atinge astfel de performanțe era necesară folosirea combinată a mai multor varietăți de sămânță.

Accesorii

Produse similare