Semințe de gazon Barenbrug SOS

24 - 48 ore

Barenbrug


Descrierea pe scurt a produsului:

Barenbrug SOS (Super Over Seeding) este un sortiment de sămânță de gazon conceput pentru supraînsămânțare. Ideal pentru terenuri sportive și suprafețe cu trafic intens. Instalare extrem de rapidă.

Mai multe detalii


369,95 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Accesorii

Caracteristici

Brand Barenbrug
Sortiment Gazon
Greutate 15 kg
Sortiment produs Seminte gazon

Informatii

Caracteristici:

Barenbrug SOS (Super Over Seeding) este un sortiment de semințe de gazon cu viteză extrem de rapidă de instalare, destinat supraînsămânțării la temperaturi scăzute (începând cu 6°C). Se folosește cu precădere primăvara devreme, toamna și iarna la terenurile cu încălzire.
Este un produs ideal pentru repararea terenurilor de sport și parcurilor. Are o germinație foarte rapidă.

Datorită rezultatelor excelente obținute de-a lungul anilor, mixurile de semințe de gazon Barenbrug sunt folosite în competițiile internaționale și evenimente prestigioase precum Campionatul European de Fotbal, Cupa Mondială sau Jocurile Olimpice.

Compoziție:

  • Lolium Perenne - 50%
  • Lolium Multiflorum - 50%

Specificații & Recomandări de utilizare:

  • Doză de semănare: 40-60 g/mp (cu un sac de 5 kg. se poate însămânța o suprafață de aproximativ 85 mp, iar cu un sac de 15 kg. se poate însămânța o suprafață de aproximativ 250 mp);
  • Perioadă de semănare: septembrie - aprilie;
  • Viteză de instalare: extrem de rapid;
  • Înălțime de tundere: începând cu 20 mm;
  • Necesar azot: ridicat;
  • Viteză de creștere: extrem de rapid;
  • Culoare: verde deschis.

SOS - refacerea suprafețelor cu lipsuri în decursul lunilor reci

Terenurile sportive sunt utilizate continuu. Astfel, apariția de zone cu "goluri" în gazon nu este o surpriză în decursul lunilor reci. Varietățile tradiționale de semințe de gazon nu pot umple aceste goluri cu succes deoarece nu primesc suficientă căldură și lumină pentru germinare și creștere. Cu SOS, astfel de probleme rămân parte din trecut. SOS germinează extrem de rapid la temperaturi scăzute și din acest motiv este considerat "primul ajutor" pentru terenurile sportive.

În cercurile sportive, SOS cu siguranță nu a trecut neobservat. Probabil cel mai cunoscut exemplu este Campionatul Mondial de Fotbal desfășurat în Africa de Sud în 2010. Înaintea începerii competiției, suprafețele de joc nu se ridicau la înălțimea cerințelor, astfel că a fost nevoie de o măsură de urgență. Aceasta s-a dovedit a fi SOS. Gazonul a răsărit extrem de repede, densitatea ierbii a fost bună, iar meciurile au putut fi jucate corespunzător. SOS este foarte popular și în Prima Ligă de Fotbal daneză, mai ales în perioada de iarnă, când aceștia îl folosesc pentru supraînsămânțare.

În 2009, produsul Barenbrug SOS a câștigat premiul olandez pentru inovație Demo-Dagen Sports Facilities, care este acordat unui produs sau serviciu inovativ în sporturi, jocuri sau recreație. Câteva din stadioanele care folosesc SOS sunt PSV, Feyenoord, AZ, Ajax sau Heerenveen.

SOS elimină nevoia folosirii gazonului artificial. Managerii sportivi care folosesc SOS pe stadioane au raportat o creștere a numărului de ore de utilizare a gazonului de până la 100 / an. În marea majoritate a cazurilor, acest lucru a făcut ca gazonul artifical să devină redundant. SOS este o plăcere pentru ochi, o binecuvântare pentru fotbal și o alegere ecologică sustenabilă.

Accesorii

Produse similare