Dispozitiv de perete cu furtun Comfort 35 roll-up automatic 8024

8024

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Dispozitivul de perete cu furtun Comfort 35 roll-up automatic este gata de utilizare acolo unde este necesar, la lungimea dorita! Totul este complet, dispozitivul include: tambur, furtun, spritzer si suport de perete. Ghidajul integrat al furtunului asigura o retragere uniforma, fara rasucire sau incurcare.

Mai multe detalii

871,98 RON

B B

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Furtun
Lungime 59.3 cm
Înălțime 54,2 cm
Adancime 25 cm
Material corp Plastic
Actionare Arcuri de otel
Diametru furtun 13 mm (1/2")
Setul contine 2 metri furtun de conectare, 35 metri furtun cu diametru de13 mm, conectori originali (stut, mufa standard, mufa stop, spritzer reglabil), suport de perete cu suruburi si dibluri
Recomandare Pentru irigatii
Garantie 5 ani
Lungime furtun 35 m

Informatii

Acest tambur de perete pentru furtunuri este solutia confortabila si usoara pentru irigatii in gradini de dimensiuni mari si medii. Asigura o bobinare automata a furtunului - fara indoire, fara  rasucire, fara maini murdare.

Caracteristici

  • Lungime furtun: 35 m;
  • Diametru furtun: 13 mm (1/2″);
  • Actionare prin: arcuri de otel;
  • Dimensiuni (L x A x h): 59,3 x 25 x 54,2 cm.

Totul este complet: tamburul de perete pentru furtunuri include 35 m de furtun GARDENA 13 mm (1/2") pentru debite mari de apa, 2 m furtun de conectare la robinet, spritzer reglabil, conectori Original Gardena System, suport de perete cu suruburi, dibluri si unealta pentru instalare, astfel incat el este gata de utilizat imediat.

Dispozitivul se poate roti 180° pe perete, iar cutia poate fi pliata in perete pentru a economisi spatiu. Are suport practic pentru depozitarea pistoalelor de stropit, periilor si altor accesorii de udare Gardena, iar manerul integrat va simplifica transportul si utilizarea. Este pregatit pentru protectie anti-furt. 

In timpul iernii, cutia este pur și simplu scoasa din suport și depozitata intr-un loc protejat de inghet.

Furtunul se ruleaza singur, sigur si uniform datorita arcurilor de otel de inalta calitate, iar dispozitivul anti-picurare va preveni scurgerea apei dupa utilizare. 

Pentru o utilizare optima trebuie doar sa trageti furtunul la lungimea dorita, iar rularea automata se face printr-o tragere - smucire scurta a acestuia.

Garantie dispozitiv - 5 ani.

Produse similare