Dispozitiv de perete cu furtun Comfort 35 roll-up automatic LI 8025

8025

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Cel mai convenabil tambur de perete pentru furtunuri din toate timpurile! Furtunul lung de 35 de metri poate fi desfacut fara efort pana la lungimea dorita - poate fi oprit in orice moment. Si datorita bateriei reincarcabile Li-Ion puternice, infașurarea este usoara doar prin apasarea unui buton. 

Mai multe detalii

1 133,99 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Furtun
Lungime 59.3 cm
Înălțime 54.2 cm
Adancime 25 cm
Actionare Motor cu baterie Li-Ion( 70 de rulari complete ale furtunului la fiecare ciclu de incarcare)
Diametru furtun 13 mm (1/2")
Setul contine 2 metri furtun de conectare, 35 metri furtun cu diametru de13 mm, conectori originali (stut, mufa standard, mufa stop, spritzer reglabil), baterie Li-Ion 1.6 Ah, incarcator, suport de perete cu suruburi si dibluri
Recomandare Pentru irigatii
Lungime furtun 35 m

Informatii

Un furtun care poate fi rulat convenabil prin apasarea unui buton - inovatia mondiala de la GARDENA! 

Acest tambur de perete pentru furtunuri este solutia confortabila si usoara pentru irigatii in gradini de dimensiuni mari si medii. Asigura o bobinare automata a furtunului printr-o simpla apasare de buton.

Este actionat de un motor cu baterie Li-Ion reincarcabila. LED-urile variate de culoare va informeaza in permanenta despre nivelul actual de incarcare a bateriei. Blocajele sau defectele sunt de asemenea afisate imediat. Deja, dupa trei pana la patru ore, bateria este complet reincarcata.

Caracteristici

  • Lungime furtun: 35 m;
  • Diametru furtun: 13 mm (1/2");
  • Actionare prin motor cu baterie Li-Ion;
  • Dimensiuni (L x A x h): 59,3 x 25 x 54,2 cm.

Totul este complet: tamburul de perete pentru furtunuri include 35 m de furtun GARDENA 13 mm(1/2") pentru debite mari de apa, 2 m furtun de conectare la robinet,baterie Li-Ion reincarcabila, spritzer reglabil,conectori Original GARDENA System,suport de perete cu suruburi, dibluri si unealta pentru instalare, astfel incat el este gata de utilizat imediat.

Dispozitivul se poate roti 180° pe perete, acest lucru impiedica indoirea furtunului in timp ce se umple, iar cutia poate fi pliata in perete pentru a economisi spatiu. Are suport practic pentru depozitarea pistoalelor de stropit, periilor si altor accesorii de udare GARDENA, iar manerul integrat va simplifica transportul si utilizarea. Este pregatit pentru protectie anti-furt. 

Furtunul poate fi desfacut fara efort pana la lungimea dorita - poate fi oprit in orice moment, iar dispozitivul anti-picurare va preveni scurgerea apei după utilizare. 

 In timpul iernii, cutia este pur și simplu scoasa din suport și depozitata intr-un loc protejat de inghet.

Garantie dispozitiv - 5 ani.

Produse similare