Set carucior cu furtun Classic 10 conectori si spritzer 8010

8010

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Datorita constructiei sale campacte, setul carucior cu furtun Classic 10 m este ideal pentru utilizarea in gradini mici, terase sau balcoane. Structura triunghiulara a rolei face ca centrul de greutate sa fie mai jos, stabilitatea sa fie mult sporita, iar stocarea furtunului devine compacta.

Mai multe detalii

178,99 RON

B B

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Set carucior cu furtun
Actionare Manuala
Diametru furtun 13 mm (1/2")
Setul contine Suportul-tambur pentru furtun; furtun Classic 10 m cu diametru de 13 mm (1/2"); conectori Gardena (3 x mufa conectoare standard, 2 stuturi filetate pentru robinet , o mufa cu stop , un adaptor şi un spritzer reglabil Classic)
Recomandare Pentru irigatii
Lungime furtun 10 m

Informatii

Setul pentru furtun GARDENA Classic 10 este multifunctional şi compact.

Setul include:

  • suportul-tambur pentru furtun;
  • furtun Classic 10 m, diametru de 13 mm (1/2");
  • conectori GARDENA: 3 x mufa conectoare standard, 2 stuturi filetate pentru robinet, o mufa cu stop, un adaptor si un spritzer reglabil Classic.

Cu ajutorul manerului-manivela cu rotire libera, rola cu furtun este usor de utilizat. Manerul este si pliabil, astfel ca se economiseste spatiu de depozitare.

Conexiunile laterale ale rolei cu furtun au o structura triunghiulara si un centru de greutate redus. Acest lucru confera stabilitate sporita rolei cu furtun care nu se rastoarna cu usurinta.

Produse similare