Set tambur de perete cu 20 m furtun si conectori 8009

8009

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Un singur produs pentru 2 aplicatii: setul tambur de perete cu 20 m furtun si conectori 8009 pentru depozitarea furtunului pe perete, dar poate fi scos oricand pentru a fi transportat si folosit in gradina. Recomandat pentru gradini mici sau medii.

Mai multe detalii

280,00 RON

B B

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Tambur de perete pentru furtun
Material corp Plastic
Capacitate rezervor 50 m furtun cu diametru 13 mm (1/2"); 40 mfurtun cu diametru 15 mm (5/8"); 30 m furtun cu diametru 19 mm (3/4").
Diametru furtun 13 mm (1/2")
Setul contine Furtun cu lungime de 20 m şi diametru de 13 mm (1/2"); spritzer reglabil; conectori Original GARDENA System; suport de perete si dibluri pentru montaj.
Recomandare Pentru irigatii
Lungime furtun 20 m

Informatii

Rola cu furtun este utila oriunde aveti nevoie. Protejează furtunul la depozitarea pe perete, dar poate fi detaşata pentru utilizarea mobila in gradina. Datorita manerului ergonomic, poate fi transportat cu usurinta.

Setul este complet echipat cu:

  • furtun cu lungime de 20 m şi diametru de 13 mm (1/2");
  • spritzer reglabil;
  • toţi conectorii Original GARDENA System necesari;
  • suport de perete si dibluri pentru montaj.

Montarea este foarte usoara, iar cu ajutorul manerului-manivela cu rotire libera, furtunul poate fi folosit foarte usor. Manerul se poate plia, pentru economisirea spatiului de depozitare.

Conexiunea pentru furtun este inclinata, iar furtunul nu se indoaie, permitand un debit complet de apa. Un ax oscilant impiedica rasucirea furtunului in timpul infasurarii si al desfasurarii. 

Dispozitivul antipicurare incorporat protejeaza impotriva scurgerilor in timpul transportului si dupa utilizare.

Conexiunile laterale ale rolei cu furtun au o structura triunghiulara si un centru de greutate redus. Acest lucru confera stabilitate sporita rolei cu furtun care nu se rastoarna cu usurinta. 

Produse similare