Foarfeca de crengi Comfort 780 B 8778

8778

24 - 48 ore

Gardena


Lama calita si ascutita cu precizie asigura o taiere exacta si nu deterioreaza copacii si arbustii.

Mai multe detalii

279,00 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Lungime 780 mm
Greutate 1500 g
Garantie 25 ani
Tip folosire Utilizare manuala

Informatii

Lama calita si ascutita cu precizie asigura o taiere exacta si nu deterioreaza copacii si arbustii. Lama superioara goala pe dinauntru. Acoperire cu un strat neaderent pentru o taiere usoara, curatare fara efort si rezistenta la coroziune. Taiere puternica: transmisia prin angrenaje mareste forta de taiere cu 40 % (in comparatie cu situatia in care aceeasi forta este aplicata atunci cand se foloseste actiunea unui maner simplu).

Tamponul mare,unilateral contra impactului dintr-un material plastic special protejeaza incheieturile mainilor in timpul taierii. Bratele manerului in forma de picatura, din aluminiu, cu greutate redusa, asigura o manuire usoara si stabilitate mare. Manere cu forma ergonomica cu parti moi dintr-un plastic special si un suport pentru degetul aratator asigura conditiile de lucru sigure si comode.

  • Lungime totala: 780 mm;
  • Diametrul max. al crengii: approx. 42 mm;
  • Greutate: 1500 g;
  • Garantie 25 ani.

ATENTIE! Sunt excluse de la garantie partile supuse uzurii. Pentru uzura de functionare , in special in cazul lamelor, al elementelor de fixare a lamelor, al turbinelor, lampilor, curelelor de transmisie, rotoarelor, filtrelor de aer, bujiilor (in general asupra pieselor ce pot fi achizitionate drept accesorii ) nu se acorda garantie!

Produse similare