Masina de tuns iarba electrica cu cilindru 380EC 4028

4028

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Pentru tundere precisa precum cu o foarfeca-foarte silentioasa si fara efort. Motor electric puternic de 400 W. Poate fi folosita si fara motor ca o masina de tuns iarba manuala conventionala. Tehnica de taiere fara contact (cilindru de taiat si lama inferioara nu se ating), face ca masina de tuns iarba sa fie extrem de silentioasa si usor de impins.

Mai multe detalii

1 187,99 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Lungime 38 cm
Greutate 11,9 kg
Tip motor Electric
Putere motor 400 W

Informatii

Cilindru de taiere din otel de calitate superioara calit acoperit cu un strat neaderent si lama inferioara slefuita taie curat si precis. Inaltime de taiere se regleaza usor si fin cu un dispozitiv de control la indemana. Cadran de inaltime a taierii usor de citit pe ambele parti.

Roti mari cu suprafata de rulare speciala si elemente din plastic moale pentru o aderenta marita. Manerul se pliaza si se blocheaza usurand transportarea si depozitarea masinii. Maner de forma ergonomica usureaza ridicarea, transportarea, impingerea si utilizarea masinii de tuns iarba. Maner de ghidare cu un intrerupator amplasat foarte comod usureaza impingerea masinii.

  • Motor: 400 W;
  • Latime de lucru: 38 cm;
  • Recomandata pentru gazon de aprox. 500 m;
  • Ajustarea inaltimii de taiere : 12 la 42 mm;
  • Greutate: 11,9 kg.

Accesorii recomandate: sac colector iarba, Art. nr. 4029.

** Pretul contine timbru verde 4 Lei / buc.

Produse similare