Scarificator electric BOSCH AVR 1100

060088A100

24 - 48 ore


Descrierea pe scurt a produsului:

Scarificatorul Bosch cu motor Powerdrive si sistem Jet-Collect.

Mai multe detalii

1 107,26 RON

B B

Trimite unui prieten

Scarificator electric BOSCH AVR 1100

Scarificator electric BOSCH AVR 1100

Scarificatorul Bosch cu motor Powerdrive si sistem Jet-Collect.

Destinatar :

* Campuri obligatorii

  sau  Anuleaza

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Greutate 9.9 Kg
Brand Bosch
Putere motor 1100 W

Informatii

Scarificatorul de la Bosch cu motor Powerdrive si sistem „Jet-Collect“ taie adanc in pamant, impinge bolovanii si resturile in caseta colectoare, cu un curent puternic de aer, fara a permite blocaje. Efect in adancime: indeparteaza muschiul si planteaza semintele de gazon. Prin impingerea scarificatorul inainte ca pe o masina de tuns iarba, valtul acestuia si curentul puternic de aer va face ca muschiul si frunzele sa fie transferate direct in recipientul de colectare de 50 l, ce va trebui ulterior doar golit. Curentul de aer din valt antreneaza resturile vegetale dirijandu-le in recipientul de colectare, astfel incat sa nu existe blocaje. Dupa efectuarea lucrarii, scarificatorul se depoziteaza in forma compacta, dupa ce s-au pliat manerele si s-a strans recipientul de colectare.
Performanta: combinatia dintre motorul Powerdrive de 1100 W si sistemul „Jet-Collect“ face posibila scarificarea rapida, fara obstructii.
Eficienta: sistemul unic "Jet-Collect" cu cutite din otel superior si canale speciale de aerisire garantează indepartarea rapida si temeinica a muschiului si a incalcirilor inestetice ale firelor de iarba.
Caseta de colectare a ierbii de 50 l permite intervale de lucru lungi.
Aparatul ocupa un spatiu de depozitare redus datorita manerelor si casetei de colectare pliabile, avand nevoie de o inaltime de depozitare de numai 40 cm.

Produse similare