Lista produselor producatorului Hecht

Hecht – producător specializat în mașini și unelte pentru grădină și casă


 Motounelte Hecht - pentru curtea, casa și grădina ta


Cel mai mare furnizor din Cehia în ceea ce privește utilajele de grădinărit, dar și un jucător puternic pe piața UE (cu filiale în Slovacia, Polonia și Ungaria), compania Hecht pune accent pe produse de calitate, completate de prețuri corecte și accesibile.


Primele produse marca Hecht au fost introduse pe piață în 1998, fiind dezvoltate continuu pentru a satisface necesitățile celor care caută accesorii pentru curte și grădină. Prin urmare, după mai mult de 20 de ani portofoliul s-a extins rapid, răspunzând în mod flexibil cererii în creștere a pieței pentru tehnologii inovatoare și performante.


Astfel, scopul companiei este acela de-a satisface nevoile gospodarilor și agricultorilor, oferind motounelte de grădină și utilaje agricole la cel mai bun preț posibil, păstrând însă o calitate înaltă.


Făcut pentru curtea și grădina ta


Prelucrarea și îngrijirea pământului reprezintă activități ancestrale, oglinda gospodarului fiind curtea și grădina sa. Uneori, munca în grădină sau agricultură poate dura câteva ore, dar este plină de satisfacții în multe feluri. Merită totul atunci când obții peluze luxuriante, culturi bogate sau când ești pregătit pentru sezonul rece. Și când ai la dispoziție unelte ușor de folosit și de calitate, sentimentul de realizare se accentuează.


În ziua de astăzi, activitățile agricole sunt mult mai performante datorită tehnologiei care inovează periodic. Grădinăritul înseamnă proiectarea și întreținerea spațiilor într-un mod care satisface nevoile prezentului. Hecht este unul dintre producătorii de utilaje agricole, mașini pentru gazon și agregate care pune accent pe calitate și sustenabilitate, înțelegând necesitățile fermierilor sau persoanelor pasionate de grădinărit.


E mai simplu când ai totul la îndemână pentru gospodăria ta


Hecht este un producător complex și complet, care înțelege nevoile clienților și vine în întâmpinarea acestora cu o serie impresionantă de produse: mașini de tuns iarba electrice sau pe benzină, aeratoare și scarificatoare, motounelte și trimmere, motoferăstraie, tunuri de căldură, atomizoare sau despicatoare de lemne. Igamo îți pune la dispoziție o gamă variată de produse Hecht pentru casă și grădină, astfel încât culturile tale de legume, gazonul, arbuștii sau pomii fructiferi să arate impecabil.


Mașinile de tuns gazonul și scarificatoarele sunt fabricate din componente de calitate și sunt concepute pentru utilizare facilă și pentru a vă economisi timpul. Toate mașinile de tuns gazonul Hecht, fie electrice, fie pe benzină, sunt echipate cu motoare performante, oferind suficientă putere pentru a cosi suprafețe diverse de gazon, cu iarbă înaltă sau uscată.Potrivite pentru întreținerea grădinilor mici, medii și mari, mașinile de tuns gazonul au înălțimi de tăiere ajustabile! Asta va permite un control excelent asupra înălțimii ierbii, dar va facilita și lucrul în zonele în care terenul este ușor accidentat. În plus, mașinile Hecht au caroserie rezistentă la coroziune și sunt ușor de folosit datorită greutății reduse.


Atunci când trebuie să cosești iarba în locuri greu accesibile, cum ar fi rondurile de flori, gardurile, zidurile sau copacii, trimmerele electrice asigură o manevrare controlată. Dotate cu lamele din oțel de calitate, trimmerele pentru cosit reușesc să taie cu ușurință iarba proaspată sau uscată.


Motouneltele Hecht sunt extrem de utilefermierilor gospodari, putând fi folosite pentru pregătirea solului înainte de plantarea culturilor cât și pentru introducerea de îngrășăminte și compost. Săpătoarea electrică este utilă atât pentru zdrobirea bulgărilor de pământ, cât și pentru plivit, oferind acces în locurile mici. Pentru zonele mai mari, motocultorul Hecht 7970 este o opțiune excelentă, fiind o unealtă puternică de nivelare a solului și cultivare.


Lucrul în grădină sau livadă nu este complet fără tocarea crengilor sau a frunzișului. Tocătorul de crengi pe care îl găsești la Igamo are o putere suficientă pentru tăierea lină și precisă a crengilor.


Atomizoarele și pulverizatoare sunt produse indispensabile în horticultură.Ideale pentru stropirea pomilor sau culturilor, aceste echipamente profesionale de pulverizare au un design compact și un volum optim pentru soluții. Se utilizează în acțiuni de prevenire a bolilor plantelor și în controlul dăunătorilor din culturi precum: bumbac, orez, grâu sau pomi fructiferi. În plus, se poate folosi și la aplicarea erbicidelor pentru prevenirea epidemiilor, la răspândirea substanțelor chimice granulate sau a îngrășămintelor.


Culturile din sere, clădirile sau atelierele pot beneficia de soluții excelente pentru perioadele friguroase. Aerotermele și tunurile de căldură reprezintă surse de încălzire suplimentară, prin care poți seta temperatura dorită. Perfecte pentru legumicultori în sere și solarii, constructori în amenajări interioare și tencuirea pereților sau crescătorii de animale în ferme, termosuflantele încălzesc aerul din încăperi spațioase, menținândo temperatură relativ constantă. În plus, economisesc energie, întrucât nu funcționează continuu după ce în încăpere s-a ajuns la temperatura setată.


Pregătirea lemnelor pentru foc sau diferite construcţii, nu a fost nicicând mai ușoară. Folosind motoferăstraiele Hecht, beneficiezi de o tăiere precisă a lemnelor sau buștenilor, fiind ușor de utilizat chiar și pe lemnul de esență mai tare. Motoferăstraiele cu motor pe benzină dispun de un lanț performant, cu ungere automată, și de un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii. Ferăstraiele electrice sunt ușor de manevrat, cu un zgomot de funcționare foarte redus, iar randamentul ridicat este dat și de condensatorul de pornire pentru reducerea curentului. În plus, la Igamo găsești drujbe electrice moderne prevăzute cu frână de lanț pentru oprirea rapidă a lanțului. Dacă în timpul iernii încălzești o casă sau o cabană cu lemne, un despicator de bușteni este cel mai potrivit pentru tine! Acesta te va scuti de timp, vei scăpa de tăierea manuală, și îl vei putea folosi într-un mod uzual și continuu. Utilizarea este facilă cu ajutorul mânerului și roților, fiind ușor de transportat oriunde în curte sau grădină.


În gestionarea apei din grădina ta, Igamo îți pune la dispoziție pompa de apă submersibilă, care se instalează ușor și este rezistentă la coroziune. Adecvată pentru apa murdară, poate fi folosită atât pentru casă, cât și pentru gradină.


Pentru pomparea apei curate, motopompa Hecht 3635 este alegerea ideală. Are un motor foarte puternic, fiind concepută pentru a pompa apa de la adâncimi de până la 7 m, până la înălțimi de până la 27 de m.


Accesoriile precum roțile, plugurile sau elementele de cuplare, vin în completarea utilajelor mari și conferă randament maxim activităților agricole sau îngrijirii grădinii.


Consultă magazinul nostru online și comandă chiar acum produsele necesare pentru activitățile tale! Igamo îți pune la dispoziție toate uneltele și utilajele necesare în gospodărie, la un raport excelent calitate/preț.


 

 • 1 539,00 RON

  Turbina cu aer cald, diesel, care este propulsat de un motor electric.

  Turbina cu aer cald, diesel, care este propulsat de un motor electric.
  1 539,00 RON
 • 69,02 RON

  Tub distanta pentru extensie a arborelui, pentru marginea exterioara a arborelui, potrivit pentru roti de 65-85 cm.

  Tub distanta pentru extensie a arborelui, pentru marginea exterioara a arborelui, potrivit pentru roti de 65-85 cm.
  69,02 RON
 • 89,00 RON

  Trimmerul electric Hecht 300 de 300 W este potrivit pentru cositul ierbii in jurul rondurilor de flori, zone cu acces mai mic si dificile.

  Trimmerul electric Hecht 300 de 300 W este potrivit pentru cositul ierbii in jurul rondurilor de flori, zone cu acces mai mic si dificile.
  89,00 RON
 • 499,00 RON 399,00 RON

  Hecht 1445 trimmer electric se foloseste pentru cositul de iarba in locuri greu accesibile, pe langa garduri, ziduri, copaci, nu este recomandat  pentru arbusti, lastari sau plante cu continut lemnos.

  Hecht 1445 trimmer electric se foloseste pentru cositul de iarba in locuri greu accesibile, pe langa garduri, ziduri, copaci, nu este recomandat  pentru...
  499,00 RON 399,00 RON
 • 18 279,00 RON 12 779,00 RON

  Tractor de tuns iarba hidrostatic cu autopropulsie Hecht 5176hidrostatic, motor in 4 timpi B&S,INTEK OHV recomandat pentru suprafata de 3000 - 4000 mp.

  Tractor de tuns iarba hidrostatic cu autopropulsie Hecht 5176, hidrostatic, motor in 4 timpi B&S,INTEK OHV recomandat pentru suprafata de 3000 - 4000 mp.
  18 279,00 RON 12 779,00 RON
 • 9 589,00 RON 6 699,00 RON

  Tractor de tuns iarba cu autopropulsie Hecht 5162 are motor in 4 timpi  B&S, seria 850, de 6.5 CP cu autopropulsie, pornire electrica.

  Tractor de tuns iarba cu autopropulsie Hecht 5162 are motor in 4 timpi  B&S, seria 850, de 6.5 CP cu autopropulsie, pornire electrica.
  9 589,00 RON 6 699,00 RON
 • 2 359,00 RON 1 889,00 RON

  Tocator de crengi pe benzina Hecht 6173 este un tocator semiprofesional recomandat pentru taierea in aer liber fara necesitatea racordarii acestuia la curent electric.

  Tocator de crengi pe benzina Hecht 6173 este un tocator semiprofesional recomandat pentru taierea in aer liber fara necesitatea racordarii acestuia la curent...
  2 359,00 RON 1 889,00 RON
 • 609,00 RON 489,00 RON

  Tocator de crengi electric Hecht 624, 2400 W, 45 mm toaca usor si rapid ramuri la un diametru de 4,5 cm.

  Tocator de crengi electric Hecht 624, 2400 W, 45 mm toaca usor si rapid ramuri la un diametru de 4,5 cm.
  609,00 RON 489,00 RON
 • 409,00 RON

  Termosuflanta Hecht 3422  portabila cu ventilator si termostat, este solutia potrivita pentru a incalzi incaperi cu suprafata de pana la 40 m2.

  Termosuflanta Hecht 3422  portabila cu ventilator si termostat, este solutia potrivita pentru a incalzi incaperi cu suprafata de pana la 40 m2.
  409,00 RON
 • 88,99 RON

  Hecht 8001001 este un suport pentru spate, compatibil pentru motosapele/motocultoarele Hecht 785.

  Hecht 8001001 este un suport pentru spate, compatibil pentru motosapele/motocultoarele Hecht 785.
  88,99 RON
 • 519,00 RON

  Suflanta Hecht 3015 este o turbina cu aer cald pe gaz.

  Suflanta Hecht 3015 este o turbina cu aer cald pe gaz.
  519,00 RON
 • 329,00 RON

  Hecht 8001017 este un set de roti din cauciuc de 8" cu o forma speciala ce garanteaza manevrabilitatea usoara in cele mai dificile conditii ale terenului.

  Hecht 8001017 este un set de roti din cauciuc de 8" cu o forma speciala ce garanteaza manevrabilitatea usoara in cele mai dificile conditii ale terenului.
  329,00 RON