Lista produselor producatorului Holland Farming

Holland Farming – produse eficiente pentru agricultura ecologica


Holland Farming


Holland Farming este o companie olandeza fondata de Hans Lindenbergh. Bazandu-se pe cunostintele acumulate in timpul studiilor la Rijksschool voor Tropische en Subtropische Landbouw din Deveventer, Olanda, Lindebergh si-a descoperit adevarata sa pasiune, agricultura.


Astfel, in 1978, a decis sa puna bazele companiei Holland Farming BV, specializata in producerea fertilizantilor pentru plante si in cresterea plantelor. Inca de la inceputurile sale in industria produselor pentru agricultura, compania  a cunoscut o crestere constanta.


De-a lungul timpului, Holland Farming s-a remarcat prin inovatiile aduse, precum si prin produsele dezvolate in domeniul agriculturii. In 1991, a fost lansat pe piata biostimulatorul Cropmax, care a fost primul produs al companiei ce a fost comercializat si pe piata externa.


Tarile din regiunea mediteraneana au fost primele care au recunoscut avantajele utilizarii biostimulatorilor pentru agricultura si horticultura la nivel profesional. Acum, Hollan Farming este o afacere de familie care a ajuns deja la a doua generatie.


Produsele Holland Farming sunt comercializate in peste 40 de tari, iar compania a deschis filiale in SUA, Italia, Romania, Macedonia, Camerun si Paraguay. Cropmax, cel mai cunoscut produs al companiei este utilizat pentru o mare varietate de culturi, inclusiv pentru plante ornamentale, cacao, sfecla de zahar, cartofi, tomate, cereale, stevia, kiwi, vita de vie si multe altele.


Calitatea produselor Holland Farming este atent controlata si se supuneprincipiului care a stat la baza desfasurarii tuturor activitatilor companiei, acela de a deveni un adevarat prieten al fermierilor de pretutindeni.


Cropmax


Cropmax este un biostimualtor care ofera fermierilor marele avantaj ca poate fi utilizat pentru diferite tipuri de culturi. De la mere, varza, citrice porumb, vita de vie si mazare, pana la cartofi, capsuni, sfelca de zahar, floarea-soarelui, grau si tomate, Cropmax poate fi aplicat cu succes pentru fertilizarea acestor culturi, in combinatie cu marea majoritate a solutiilor utilizate in agricultura. Produsul a obtinut certificare ecologica din partea BCS-OKO Germania, fiind admis pentru utilizare in agricultura ecologica.


Modul de actiune al biostimulatorului Cropmax se bazeaza pe combinatia dintre amino acizi, vitamine, zaharide si oligoelemente. Se aplica diluat cu apa, prin pulverizare, astfel incat modul de aplicare difera in functie de nevoile fiecaruia, fie cu ajutorul unei pompe sau cu un atomizor, pentru aplicarea pe surpafete mai mari. Rata de diluare difera in functie de capacitatea de pulverizare. Prin urmare, cantitatea de produs necesara difera in functie de marimea suprafetei tratate.


Cropmax poate fi utilizat in combinatie cu pesticide, insecticide si fungicide. Deoarece ingredientele active sunt asorbite prin intermediul porilor de la suprafata frunzelor, nu se utilizeaza in timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, atunci cand porii de la suprafata frunzelor sunt inchisi.


Holland Farming in Romania


Holland Farming Agro este firma mixta, romano-olandeza, care a fost infiintata in anul 1997 si care se ocupa cu distributia produselor Holland Farming, dar si altor produse pentrur agricultura de diferite companii importante in acest domeniu. Totodata, firma detine si unul dintre cele mai moderne laboratoare din tara, care ofera servicii de analiza a solului, apei si materialelor vegetale.


Holland Farming Agro este membru al Asociatiei Bioagricultorilor „Bioterraʺ, incepand cu anul 2015.


Produsele Holland Farming sunt disponibile si in magazinul Igamo,oferind o alternativa eficienta pentru fermierii care activeaza in domeniul agriculturii ecologice. In special produsele Cropmax, care sunt certificate ecologic, si-au demonstrat eficacitatea pentru obtinerea unor culturi profitabile, cu randament ridicat, fiind admise si pentru utilizarea in agricultura ecologica.


 


 

 • 7,63 RON

  Produsul este biologic, fiind obtinut dintr-un extract concentrat de plante. Se utilizeaza pentru fertilizarea tuturor plantelor naturale din apartament (atat decorative prin flori, cat si prin frunze), din gradina, arbustilor ornamentali, dar si a legumelor.

  Produsul este biologic, fiind obtinut dintr-un extract concentrat de plante. Se utilizeaza pentru fertilizarea tuturor plantelor naturale din apartament...
  7,63 RON
 • 149,33 RON

  Cropmax este un stimulator al cresterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa este bazata pe combinatia dintre microelemente, aminoacizi, vitamine si polizaharide.

  Cropmax este foarte concentrat, 100% organic si se preteaza pentru aplicare la toate culturile agricole si horticole.

  Cropmax este un stimulator al cresterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa este bazata pe combinatia dintre microelemente, aminoacizi, vitamine...
  149,33 RON
 • 8,18 RON

  Produsul este biologic fiind obtinut dintr-un extract concentrat de plante si apa demineralizata. Se utilizeaza pentru fertilizarea tuturor plantelor naturale din apartament (atat decorative prin flori, cat si prin frunze), din gradina, arbustilor ornamentali, dar si a legumelor.

  Produsul este biologic fiind obtinut dintr-un extract concentrat de plante si apa demineralizata. Se utilizeaza pentru fertilizarea tuturor plantelor...
  8,18 RON
 • 1 947,83 RON

  Ingrasamant foliar, natural foarte bine absorbit de frunze si tulpini.

  Ingrasamant foliar, natural foarte bine absorbit de frunze si tulpini.
  1 947,83 RON