Lista produselor producatorului ICL Specialty Fertilizers

ICL Specialty Fertilizers – produse inovatoare, prietenoase cu mediul


ICL Specialty Fertilizers


ICL Specialty Fertilizers este unul dintre liderii mondiali in ceea ce priveste nutritia plantelor, produsele companiei constand in special in fertilizanti pentru diferite plante de cultura si pentru gazon. Printre principalele preocupari ale companiei se afla protejarea mediului inconjurator, astfel incat toate produsele sale sunt prietenoase cu mediul, valorificand din plin resursele oferite de natura.


Gama de produse ICL Specialty Fertilizers se bazeaza pe tehnologii inovative, ca de exemplu fertilizanti cu eliberare lenta si controlata si substante solubile, pentru piata agriculturii specializate. In ceea ce priveste gazonul, arbustii si plantele ornamentale, gama de produse este completata cu produse pentru protejarea plantelor si stimulatori de crestere.


Compania deserveste numeroase piete, prin produsele dedicate horticulturii ornamentale, agriculturii de specialitate si diviziei dedicate amenajarii spatiilor verzi. Expertii ICL se afla in permanent in stransa legatura cu clientii lor, pentru a optimiza nutritia plantelor, pentru a le oferi consiliere si recomandari in privinta modalitatilor de utilizare a produselor. Combinand tehnologia de ultima ora cu abordarea personalizata in domeniul agriculturii, ICL Specialty Fertilizers a reusit sa isi asigure succesul pe piata.


Excelenta in domeniul agriculturii


ICL Specialty Fertilizers are o istorie bogata, care se intinde pe parcursul a catorva decenii. Initial, a fost o divizie a companiei Rotem Amfert Negev Ltd, infiintata in 1993. De atunci, companii de top din domeniul nutritiei plantelor au fost adaugate in familia ICL Specialty Fertilizers, printre care Everris, Fuentes, F&C, Rotem si Nu3. Astazi, ICL Specialty Fertilizers este o companie puternica la nivel mondial, care satisface intreaga gama de nevoi ale fermierilor care activeaza in domeniul agriculturii, horticulturii, pentru gazon si amenajarea spatiilor verzi.


Compania ofera produse si servicii pentru trei piete principale. Prima piata include producatorii de cartofi si plante perene cultivate in camp, ghivece si alte recipiente. A doua piata cuprinde toate formele de agicultura de specialitate, de la fructe si legume, la culturi arabile si culturi specifice zonelor tropicale. Nu in ultimul rand, produsele ICL se adreseaza tuturor clientilor care utilizeaza gazon, de la terenuri de golf si de sport, pana la spatii rezidentiale si consumatori casnici.


Produse pentru plante si arbusti ornamentali


Mai multe game de produse se adreseaza nevoilor acestei piete, prin intermediul unor branduri ca Osmocote, Peters si Universol. Brandul Osmocote a fost dezvoltat acum mai bine de 50 de ani si a fost unul dintre pionierii de pe piata fertilizantilor cu eliberare lenta si controlata. Toate brandurile din aceasta categorie ofera ingrasaminte de calitate, pentru obtinerea rezultatelor optime si a rentabilitatii maxime a investitiilor in domeniul agriculturii.


Produse pentru culturile de legume si fructe


Produsele din aceasta categorie sunt reprezentate in special prin fertilizanti solubili, cu aplicare in timpul irigatiilor si fertilizanti foliari. Portofoliul de branduri din acest domeniu include produse Agroblen, Novacid si Agroleaf Power.


Produse pentru gazon


ICL Specialty Fertilizers ofera o gama larga de produse pentru a satisface nevoile specifice ale specialistilor din domeniul amenajarii spatiilor verzi. Acestea sunt ingrasaminte micro-granulare de inalta performanta, care contin azot, potasiu si dioxid de siliciu cu eliberare lenta, precum si oligoelemente pentru o performanta sustinuta. Printre brandurile din aceasta gama se numara ingrasamintele Sierraform si Proturf si semintele de gazon ProSelect.


Echipele de cercetare dezvolta in permanenta noi produse pentru nutritia si intretinerea plantelor. Expertii ICL lucreaza direct cu clientii, pentru a dezvolta cele mai bune practici de fertilizare si pentru a le permite acestora sa utilizeze produsele intr-o maniera ecologica. Acest lucru se reflecta si in angajamentul companiei in domeniul managementului mediului, obtinand certificarea ISO 14001.


De asemenea, eforturile ICL pentru a-si imbunatati permanent performantele in materie de mediu, sanatate si siguranta, au dus la obtinerea unui certificat RHP – principala atestare pentru calitate in horticultura. Acest lucru inseamna ca produsele ICL indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta, curatenie si calitate.


Compania ICL Specialty Fertilizers detine unele dintre cele mai avansate facilitati de cercetare si dezvoltare din lume. Ele asigura obtinerea celor mai avansate ingrasaminte de specialitate si programe de nutritie, din punct de vedere tehnologic, precum si seminte de gazon si produse pentru protectia plantelor. Toate produsele sunt imbunatatite in mod constant, pentru a fi cat mai prietenoase cu mediul, fara ca acest lucru sa le afecteze eficienta.


Printre cele mai importante relizari ale companiei se numara dezvoltarea unor fertilizanti cu o formula ce contine PeKaCid, un compus ce acidifica apa care este prea dura si imbunatateste disponibilitatea si aportul de nutrienti.


In conformitate cu angajamentul sau fata de mediu, ICL Specialty Fertilizers este un membru al Programului Responsible Care, care este dedicat realizarii imbunatatirilor in ceea ce priveste sanatatea, siguranta si performanta in managementul mediului, la nivel mondial.


De asemenea, ICL Specialty Fertilizers este semnatar al principiilor Cartei Globale a Responsabilitatii, a Consiliului International al Asociatiilor Chimice. Principiile cartei includ gestionarea produselor, responsabilitatea pentru gestionarea riscurilor de mediu, cresterea transparentei in lantul de aprovizionare, contributia la dezvoltarea durabila, intensificarea dialogului cu partile interesate si controlul extern.


Produsele ICL Specialty Fertilizers sunt disponibile si in magazinul Igamo si se adreseaza fermierilor si agricultorilor care doresc sa obtina cele mai bune performante si culturi cu randament ridicat, precum si clientilor care se ocupa cu amenajarea spatiilor verzi, pentru uz profesional sau personal.

 • 700,00 RON

  Set plantare gazon - pentru ~300mp - Landscaper Pro

  Set complet pentru plantarea a aproximativ ~ 300mp de gazon

  • 1 sac - 10 kg - Seminte gazon Landscaper Performance 
  • 1 sac- 15kg - Ingrasamant insamantare gazon nou Landscaper New Grass
  • 1 Aplicator manual : handy green II

  Set plantare gazon - pentru ~300mp - Landscaper Pro Set complet pentru plantarea a aproximativ ~ 300mp de gazon 1 sac - 10 kg - Seminte gazon Landscaper...
  700,00 RON
 • 394,00 RON

  Supreme, un mix realizat prin amestecul semintelor din intreaga gama Landscaper Pro. Rezultatul obtinut este un gazon cu un aspect perfect si rezistent la trafic intens.

  Supreme, un mix realizat prin amestecul semintelor din intreaga gama Landscaper Pro. Rezultatul obtinut este un gazon cu un aspect perfect si rezistent la...
  394,00 RON
 • 375,00 RON

  Seminte gazon umbra si soare ,

  Landscaper Pro Sun & Shade mix de seminte gazon umbra si soare potrivit pentru infiintarea peluzelor a caror locatie contine portiuni umbrite, dar si expuse direct actiunii razelor solare.

  Seminte gazon umbra si soare , Landscaper Pro Sun & Shade mix de seminte gazon umbra si soare potrivit pentru infiintarea peluzelor a caror locatie...
  375,00 RON
 • 357,00 RON

  Landscaper Pro Rapid este un mix de seminte, special conceput, pentru o realizare rapida a zonelor verzi. Amestecul de seminte, atent selectionate, ofera rezistenta la seceta si stresul provocat de arsita verii. Produsul se caracterizeaza prin infiintare rapida si performante excelente.

  Landscaper Pro Rapid este un mix de seminte, special conceput, pentru o realizare rapida a zonelor verzi. Amestecul de seminte, atent selectionate, ofera...
  357,00 RON
 • 343,00 RON

  Amestecul de semințe Landscaper Pro Performance produce un gazon de culoare și aspect superb, rezistent la trafic!

  Amestecul de semințe Landscaper Pro Performance produce un gazon de culoare și aspect superb, rezistent la trafic!
  343,00 RON
 • 360,00 RON

  Landscaper Pro Finesse este un amestec de seminte realizat pentru a oferi un gazon de calitate ridicata si cu o structura de frunza fina.

  Landscaper Pro Finesse este un amestec de seminte realizat pentru a oferi un gazon de calitate ridicata si cu o structura de frunza fina.
  360,00 RON
 • 239,99 RON

  Ingrasamant gazon primavara, Landscaper Pro Maintenance asigura un raspuns vizual rapid si un gazon sanatos prin eliberarea controlata a nutrientilor pe o perioada de 2-3 luni.

  Ingrasamant gazon primavara, Landscaper Pro Maintenance asigura un raspuns vizual rapid si un gazon sanatos prin eliberarea controlata a nutrientilor pe o...
  239,99 RON
 • 330,00 RON

  Ingrasamant cu erbicid pentru gazon Landscaper Pro 

  Este un ingrasamant cu erbicid pentru gazon cu eliberare lenta care ofera atat nutrientii necesari gazonului dar ajuta si la combaterea buruienilor dicotiledonate( iarba lata, trifoi).

  Ingrasamant cu erbicid pentru gazon Landscaper Pro  Este un ingrasamant cu erbicid pentru gazon cu eliberare lenta care ofera atat nutrientii necesari...
  330,00 RON
 • 243,07 RON

  Un ingrasamant universal cu eliberare controlata, ideal pentru fertilizarea gazonului pe toata perioada anului.

  Un ingrasamant universal cu eliberare controlata, ideal pentru fertilizarea gazonului pe toata perioada anului.
  243,07 RON
 • 251,00 RON

  Ingrasamant special conceput pentru prevenirea stresului din planta, permitandu-i acesteia sa reziste la conditii meteo nefavorabile.

  Ingrasamant special conceput pentru prevenirea stresului din planta, permitandu-i acesteia sa reziste la conditii meteo nefavorabile.
  251,00 RON
 • 235,00 RON

  Ingrasamant special conceput pentru a asigura gazonului cantitatea necesara de nutrienti pentru a face fata lunilor de iarna.

  Ingrasamant special conceput pentru a asigura gazonului cantitatea necesara de nutrienti pentru a face fata lunilor de iarna.
  235,00 RON
 • 332,45 RON

  Este bazat pe renumita tehnologie Osmocote de la ICL (Everris), fiind creat special pentru borduri florale, arbori si arbusti ornamentali, plante la container si ghiveci si cosuri suspendate.

  Este bazat pe renumita tehnologie Osmocote de la ICL (Everris), fiind creat special pentru borduri florale, arbori si arbusti ornamentali, plante la...
  332,45 RON