Carucior metalic pentru furtun 100 2674

2674

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Caruciorul metalic pentru furtun 100 este ideal pentru furtunurile lungi, de pana la 100 de metri. Cadrul cu suport lat ii ofera o stabilitate sporita in pozitie verticala, iar rotile, cu suprafata de rulare speciala, protejeaza gazonul, in ciuda prizei puternice.

Mai multe detalii

818,99 RON

B B

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Furtun
Lungime 55 cm
Lățime 65 cm
Înălțime 89 cm
Material corp Metalic
Tip folosire Utilizare manuala
Lungime furtun 100 m cu diametru de 13 mm (1/2"); 80 m cu diametru de 15 mm (5/8"); 50 m cu diametru de 19 mm (3/4"); 25 m cu diametru de 25 mm (1")

Informatii

Este un model profesional de cărucioare pentru furtun, care a fost creat pentru furtunurile lungi. Rola metalica acoperita cu un strat antirugina este extrem de stabila şi se potriveşte unui furtun de pana la:

  • 100 m cu diametru de 13 mm (1/2")
  • 80 m cu diametru de 15 mm (5/8")
  • 50 m cu diametru de 19 mm (3/4") 
  • 25 m cu diametru de 25 mm (1")

Ghidajul pentru furtun amplasat deasupra rolei si manerul-manivela cu rotire libera usureaza deosebit de mult infasurarea furtunului in straturi.

Cadrul cu suport lat ii confera stabilitate sporita in poziţie verticala. Pentru stabilitate maxima caruciorul poate fi amplasat orizontal pe sol. In aceasta pozitie poate suporta o forta mai mare, fara a se rasturna.

Rotile robuste au suprafata de rulare speciala. Acest lucru ofera o priza buna si permite rularea usoara a caruciorului peste gazon. De asemenea, suprafata de rulare speciala a rotilor protejeaza gazonul, in ciuda prizei puternice.

Un dispozitiv antipicurare incorporat previne scurgerea apei dupa utilizare sau in timpul transportului.

Datorita conexiunii inclinate pentru furtun, aflata pe rola, furtunul nu se indoaie si se asigura in permanenta debitul maxim de apa. Un ax oscilant impiedica rasucirea furtunului in timpul infasurarii si al desfasurarii.

Garantie - 5 ani.

Produse similare