Carucior pentru furtun Classic 50 8007

8007

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Datorita constructiei sale campacte, caruciorul pentru furtun Classic 50 este ideal pentru utilizare in gradini mai mici. Structura triunghiulara a rolei face ca centrul de greutate sa fie mai jos, iar stabilitatea sa fie mult sporita.

Mai multe detalii

178,99 RON

B B

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Carucior pentru furtun
Capacitate rezervor 50 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2"); 40 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8"); 30 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").
Actionare Manuala
Recomandare Pentru irigatii

Informatii

Este un carucior care asigura o utilizare mobila in gradina, transportul acestuia fiind simplu si confortabil datorita manerului ergonomic.Pentru o depozitare eficienta, manerul-manivela se poate si plia.

Rola poate infasura pana la maxim:

  • 50 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2");
  • 40 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8"); 
  • 30 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").

Conexiunea pentru furtun din interiorul rolei este inclinata, fapt care protejeaza furtunul impotriva indoirii si a deteriorarii. Un ax oscilant impiedica rasucirea furtunului in timpul infasurarii si al desfasurarii.

Dispozitivul antipicurare incorporat protejeaza impotriva scurgerilor in timpul transportului si dupa utilizarea furtunului. Nu se iroseşte apa, iar spatiul de depozitare ramane uscat.

Conexiunile laterale ale rolei cu furtun au o structura triunghiulara si un centru de greutate redus. Acest lucru confera stabilitate sporita suportului de furtun care nu se rastoarna cu usurinta.

Cu ajutorul acestui instrument mobil, udarea gradinii devine o placere!

Produse similare