Carucior pentru furtun Classic 60 HG 8003

8003

24 - 48 ore

Gardena


Descrierea pe scurt a produsului:

Pentru gradinile medii sau mici exista o singura optiune: caruciorul pentru furtun Classic 60 HG GARDENA!

Acest model clasic de carucior poate infasura pana la 60 m de furtun, ofera stabilitate foarte buna in pozitie verticala si poate fi manevrat cu usurinta datorita manerului reglabil pe inaltime.

Mai multe detalii

288,99 RON

B B

Informatii

Caracteristici

Caracteristici

Brand Gardena
Sortiment Carucior pentru furtun
Lungime 38 cm
Înălțime 88-97 cm
Adancime 46 cm
Capacitate rezervor 60 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2"); 50 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8"); 35 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").
Actionare Manual
Recomandare Pentru irigatii

Informatii

Poate infasura pana la maxim:

  • 60 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2");
  • 50 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8");
  • 35 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").

Ghidajul pentru furtun de deasupra rolei pentru furtun infasoara optim si ordonat furtunul. Avantajul: nu este necesar sa ghidati manual furtunul, iar mainile raman curate.

Suportul special profilat confera stabilitate sporita in pozitie verticala. In comparatie cu modelul precedent, acest suport confera o stabilitate cu 30% mai mare. Manerul este conceput sa permita ajustarea optima, indiferent de inaltimea utilizatorului. Manerul-manivelapoate fi pliat pentru a economisi chiar si mai mult spatiu. Rotile profilate asigura o impingere usoara si confortabila.

Un ax oscilant impiedica rasucirea furtunului in timpul infasurarii si al desfasurarii. Un dispozitiv antipicurare incorporat previne scurgerile dupa utilizare sau in timpul transportului. Datorita conexiunii inclinate pentru furtun, aflata in interiorul tamburului, furtunul nu se indoaie si se asigura in permanenta debitul maxim de apa.

Produse similare