Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizitarea site-ului www.igamo.ro. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site, deoarece orice mod de utilizare a acestuia necesita acceptarea dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate mai jos.

3MI SMARTINVESTMENT SRL are dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand aceasta pagina, pentru a afla care sunt cele mai recente modificari.

 

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, acest site, detinut de de 3MI SMARTINVESTMENT SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este utilizarea acestora in vederea facturarii produselor comandate. Furnizarea acestor date este obligatorie, deoarece sunt necesare pentru facturarea produselor comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dvs.

 

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, insa nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete.

 

Responsabilitate legala

3MI SMARTINVESTMENT SRL sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare sau a schimbarii continutului acestui website. De asemenea, nu suntem responsabili pentru continutul sau urmarile accesarii unor terte website-uri prin link de pe website-ul www.igamo.ro.

3MI SMARTINVESTMENT SRL sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor, produselor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

 

Achizitionarea si livrarea produselor

Produsele prezentate pe acest site sunt doar reprezentari vizuale si, ca atare, acestea nu constituie adevarata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

Preturile produselor de pe site-ul www.igamo.ro contin TVA. Costul transportului nu este inclus in pretul afisat, aceasta informatie se regaseste la finalizarea comenzii. In cazul in care se efectueaza plata cu cardul iar un produs nu se afla in stoc, 3MI SMARTINVESTMENT SRL contacteaza clientul si, de comun acord stabilesc modul de returnare a sumei incasate.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti/Utilizatori si 3MI SMARTINVESTMENT SRLL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care intervine si o alta problema cauzata de produsele livrate sau serviciile prestate de 3MI SMARTINVESTMENT SRL si care nu au fost mentionate anterior, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de 3MI SMARTINVESTMENT SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de 3MI SMARTINVESTMENT SRL de la clientul respectiv.

 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea si achizitionarea comenzii, clientul accepta neconditionat Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu cea a unui contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate cele mentionate mai sus.

 

Date de identificare:

3MI SMARTINVESTMENT SRL

CUI RO 37373785, J32/1357/2020

Medias, Wewern 7

Tel. +40 756 591 991