Lista produselor producatorului Gardena

Gardena – echipamente si unelte de calitate germana


Gardena


Infiintata in Ulm, Germania, compania Gardena este, la momentul actual, unul dintre cele mai bine vandute branduri din Europa in materie de unelte pentru gradinarit de calitate, iar produsele sunt comercializate in peste 80 de tari din intreaga lume. Toate produsele sunt astfel concepute incat sa le asigure uneltele necesare celor care considera gradinaritul mai mult decat un simplu hobby, ci o adevarata pasiune.


Compania Gardena a fost fondata in anul 1961, de catre doi comercianti, Werner Kress si Eberhard Kastner. Initial, acestia au inceput sa importe unelte de gradinarit din Franta. Abia in 1968, cand a fost produs sistemul de irigatii Gardena, compania a inceput sa isi dezvolte propriile produse. Cu timpul, Gardena a devenit un producator renumit in plan mondial, remarcandu-se prin produsele care erau usor de utilizat de orice gradinar, fie el amator sau profesionist.


Gama variata de echipamente si unelte pentru casa si gradina


Sistemul initial de irigatii Gardena era compus din diferite elemente necesare pentru irigatii, ca de exemplu conector pentru robinet, conector pentru furtun si accesorii pentru udare. Cu un design usor de recunoscut, de culoare portocalie, sistemul a devenit o piesa clasica, parte integranta a multor gradini din Europa.


Fiind cu un pas inaintea vremurilor, Gardena a lansat in 1973 prima foarfeca electrica pentru tuns iarba, fara fir. Foarfeca Accu Grande a fost permanent optimizata si a fost creata o gama intreaga de produse pentru tunderea gazonului si a gardului viu.


In 1975, a fost lansata o gama completa de cutite si foarfeci pentru gradina, care face parte si acum din portofoliul companiei si care este extinsa in continuare. Respectivele produse se caracterizeaza prin diversitatea formelor lamelor, dispozitivele de prindere inovatoare si modalitatile de crestere a vitezei. Tot Gardena a dezvoltat si conceptul uneltelor si accesoriilor pentru gradinarit cu capete interschimbabile, care pot fi folosite pentru diferite activitati in gradina.


Avand o preocupare deosebita pentru conservarea apei, incepand cu anul 1978, compania a inceput sa produca pompe de apa pentru uz casnic si pentru irigatii, care puteau opera cu apa curata sau cu apa murdara. De la jumatatea anilor 1980, Gardena a patruns si pe piata sistemelor automate de irigatie. Sistemele de irigatie Gardena sunt create pentru a indeplini toate nevoile in materie de irigare ale unei gradini, fie ca este vorba despre gazon sau despre gradina de flori sau de legume.


Incepand cu anul 1990, gama de produse Gardena se extinde cu unelte si echipamente pentru gradina care functioneaza pe baza de baterii si care pot fi utilizate pentru o mare varietate de lucrari necesare amenajarii gradinii.


In 2007 este lansat aspersorul cu memorie AquaContour, care stabileste noi standarde pentru irigarea gazonului, prin conservarea apei. Gradinile moderne au un design fantezist, care include diferite forme individuale, iar cu ajutorul acestui sistem pot fi setate diferite programe de irigare, pentru acoperirea precisa a fiecarei zone.


Gama de produse Gardena se imbogateste in 2012 cu masini de tuns iarba robotizate, care transforma sarcina de a tunde gazonul intr-o activitate usoara si placuta, in orice gradina.


Nu in ultimul rand, sistemele inteligente de intretinere si irigatie pentru gradina pot fi controlate cu ajutorul unor aplicatii dedicate, odata cu implementarea noilor tehnologii dezvoltate de companie.


Gardena, parte a grupului Husqvarna


Din 2007, Gardena face parte din grupul Husqvarna. Fiind o divizie separata a grupului, compania beneficiaza de libertatea de a se concentra pe nevoile consumatorilor in materie de gradinarit. Avand sprijinul intregului grup, Gardena isi poate utiliza resursele intr-o maniera eficienta, pentru a-si consolida pozitia de lider pe piata produselor pentru casa si gradina.


Astazi, produsele Gardena sunt utilizate in diferite domenii care tin de amenajarea si ingrijirea gradinii, ca de exemplu pentru gestionarea apei, sisteme de irigatie, ingrijirea gazonului, ingrijirea pomilor si arbustilor. De asemenea, gama de produse, include si o mare varietate de unelte pentru gradinarit.


Igamo le ofera gradinarilor amatori sau profesionisti o gama larga de unelte si echipamente pentru casa si gradina marca Gardena.

 • 69,98 RON

  Filtrul central GARDENA este montat in teava de alimentare a sistemului de aspersoare GARDENA sau a conductei GARDENA si filtreaza in siguranta debitul de apa. Filtrul poate fi montat deasupra sau sub pamant.

  Filtrul central GARDENA este montat in teava de alimentare a sistemului de aspersoare GARDENA sau a conductei GARDENA si filtreaza in siguranta debitul de...
  69,98 RON
 • 199,00 RON

  Lada colectare Gardena 406

  compatibila cu oricare aerator electric Gardena din urmatoarele variante:

  Gardena ES 500, EVC 1000/EVC 1000/30

  Lada colectare Gardena 4065  compatibila cu oricare aerator electric Gardena din urmatoarele variante: Gardena ES 500, EVC 1000/EVC 1000/30
  199,00 RON
 • 229,99 RON

  SET micro-irigare M de la GARDENA pentru 25m brazde de plante . 

  Este potrivit atat pentru folosirea pe balcon cat si in curte sau in brazdele de flori si legume.

  SET micro-irigare M de la GARDENA pentru 25m brazde de plante .  Este potrivit atat pentru folosirea pe balcon cat si in curte sau in brazdele de flori si...
  229,99 RON
 • 271,99 RON

  Este un sistem inteligent de solutii pentru orice nevoie, potrivit atat pentru folosire pe balcon cat si in curte sau in brazdele de flori si legume. Acest set GARDENA are sistem patentat “Quick and Easy”  de conectat, astfel incat se poate construi foarte rapid si se conecteaza in siguranta.

  Este un sistem inteligent de solutii pentru orice nevoie, potrivit atat pentru folosire pe balcon cat si in curte sau in brazdele de flori si legume.Acest...
  271,99 RON
 • 329,99 RON

  Distribuitorul automatic central pentru udat va asigura udarea automata in pana la max 6 zone - una dupa cealalta, cu un programator de udare. Gradina va fi simplu de irigat – veti avea plante sanatoase si mai mult timp liber.

  Distribuitorul automatic central pentru udat va asigura udarea automata in pana la max 6 zone - una dupa cealalta, cu un programator de udare. Gradina va fi...
  329,99 RON
 • 379,99 RON

  TurboTrimmer ComfortCut Plus 500/27 deosebit de usor de utilizat, adecvat, in special, pentru tunderea marginilor de gazon lungi si a suprafetelor mai mari, greu accesibile.

  TurboTrimmer ComfortCut Plus 500/27 deosebit de usor de utilizat, adecvat, in special, pentru tunderea marginilor de gazon lungi si a suprafetelor mai mari,...
  379,99 RON
 • 399,99 RON

  Datorita greutatii reduse si constructiei compacte, Classic Roll-Fix (Rola plastic) 757 GARDENA este ideal pentru calatorii. Dotat cu toate fitingurile Original GARDENA System si cu o duza ajustabila, este gata de utilizat intotdeauna.

  Datorita greutatii reduse si constructiei compacte, Classic Roll-Fix (Rola plastic) 757 GARDENA este ideal pentru calatorii. Dotat cu toate fitingurile...
  399,99 RON
 • 399,99 RON

  Set pentru udat GARDENA - foarte util atunci cand plecati in concediu. Pot fi udate pana la 36 de plante in ghivece. Udarea este activata pentru 1 minut / zi printr-un transformator cu programator incorporat.

  Set pentru udat GARDENA - foarte util atunci cand plecati in concediu.Pot fi udate pana la 36 de plante in ghivece. Udarea este activata pentru 1 minut / zi...
  399,99 RON
 • 529,99 RON

  Este setul complet pentru irigarea automata, reglata prin programator a jardinierelor. Functioneaza independent de robinet. Este potrivit pentru jardiniere cu lungime de pana la 5 – 6 m. 

  Este setul complet pentru irigarea automata, reglata prin programator a jardinierelor. Functioneaza independent de robinet. Este potrivit pentru jardiniere...
  529,99 RON
 • 589,00 RON

  Programator pentru udat MultiControl duo GARDENA pentru irigarea automata a 2 zone din gradina. Cu un display mare pentru programare usoara se pot seta pana la 3 cicluri de udare pe zi, pentru fiecare iesire.

  Programator pentru udat MultiControl duo GARDENA pentru irigarea automata a 2 zone din gradina. Cu un display mare pentru programare usoara se pot seta pana...
  589,00 RON
 • 649,00 RON

  Aeratorul de gazon compact Electric ES 500 4066 este deosedit de  manevrabil, scoate stratul de iarba uscata de pe gazon. Are un motor electric pentru pornire si aerare fara probleme.

  Aeratorul de gazon compact Electric ES 500 4066 este deosedit de  manevrabil, scoate stratul de iarba uscata de pe gazon. Are un motor electric pentru...
  649,00 RON
 • 649,00 RON

  Programator udat MasterControl solar GARDENA pentru irigare automata cu display mare care are inclusa o celula solara foarte puternica si baterie litiu-ion reincarcabila (inclusa).

  Programator udat MasterControl solar GARDENA pentru irigare automata cu display mare care are inclusa o celula solara foarte puternica si baterie litiu-ion...
  649,00 RON
 • 674,99 RON

  Ajustarea inaltimii de taiere centralizata, usoara, in 10 trepte cu indicator de inaltime de taiere. Maner pliabil pentru transport si depozitare comoda si compacta.

  Ajustarea inaltimii de taiere centralizata, usoara, in 10 trepte cu indicator de inaltime de taiere. Maner pliabil pentru transport si depozitare comoda si...
  674,99 RON
 • 749,00 RON

  Aerator de gazon electric EVC 1000 compact, manevrabil scoate stratul de iarba vesteda, uscata de pe gazon. Puternic si eficient.

  Aerator de gazon electric EVC 1000 compact, manevrabil scoate stratul de iarba vesteda, uscata de pe gazon. Puternic si eficient.
  749,00 RON
 • 899,00 RON

  Cu toate avantajele masinii de tuns iarba electrice PowerMax™, 37 E este o masina de tuns iarba electrica puternica si usor de folosit cu un plus de putere – Power Plus. Motor cu putere foarte mare cu angrenaj performant, care da rezultate excelente de taiere cu precizie in toate conditiile.

  Cu toate avantajele masinii de tuns iarba electrice PowerMax™, 37 E este o masina de tuns iarba electrica puternica si usor de folosit cu un plus de putere –...
  899,00 RON