Lista produselor producatorului Barenbrug

Barenbrug – lider mondial în producția de semințe de gazon


Barenbrug - seminte de gazon profesionale


Grupul Barenbrug este responsabil de producția internațională a semințelor de iarbă și de toate activitățile conexe. Extinsă în toată lumea, oriunde este nevoie, compania este responsabilă pentru aproape 82 de milioane de kilograme din totalul producției de semințe.


Calitatea excelentă a semințelor, durabilitatea și randamentul sunt asigurate de către profesionalismul producătorilor combinat cu supravegherea de către managerii de producție Barenbrug. Angajamentul de-a crește productivitatea și calitatea spațiilor verzi se reflectă în portofoliul vast de soiuri, amestecuri și tehnologii îmbunătățite în fabricarea semințelor.


O lume a posibilităților


Joseph Barenbrug a inițiat dezvoltarea soiurilor de semințe pentru scopuri diferite, o activitate care este încă în desfășurare în prezent. Sunt adaptate pentru diverse condiții climatice, de la primăvara timpurie și vară secetoasă, până la toamnă și iarnă cu temperaturi scăzute (începând cu 6°C). Semințe de cea mai bună calitate, produsele Barenbrug sunt destinate spațiilor cu iarbă verde fină și aspectuoasă pentru parcuri și grădini, iarbă pentru pășuni sau gazon profesional pentru terenuri de sport și recreere.


Astăzi, grupul Barenbrug este lider mondial în crearea soluțiilor pentru gazon și furaje, fiind la bază o afacere de familie cu peste 114 ani de experiență! În 2004, Barenbrug a primit distincția regală olandeză “Royal predicate”, acordată doar companiilor cu prestigiu și importanță extremă în domeniu, care există de mai bine de o sută de ani, au un management durabil și o reputație excelentă.


Secretul Barenburg? Abordare integrată, prin combinarea excelentă a producției și cercetării cu abilitățile partenerilor din domeniu. Astfel, cele mai recente informații științifice sunt integrate grație sfaturilor profesioniștilor care dețin cunoștințe solide despre fiecare regiune și provocările sale climatice. Indiferent dacă ești implicat în amenajarea spațiilor publice, sport sau recreere, cu Barenbrug obții cele mai bune rezultate. Astfel, devine partenerul ideal în soluții inovatoare și durabile pentru furaje și gazon, prin împărtășirea experienței globale cu clienții de la nivel local. În același timp, compania se ghidează după cinci valori fundamentale pentru realizarea misiunii în mod corect: inovația, colaborarea, sustenabilitatea, performanța și integritatea.


Iarba, cea mai importantă cultură din lume


Nu doar din punct de vedere agricol, ci și din punct de vedere economic și ecologic. Se estimează că aproximativ 20% din vegetația mondială este formată din iarbă.


Iarba are mai multe funcții. Pe lângă rolul major pe care îl are în industria alimentară, folosim iarba și în alte moduri: pentru sport, recreere și pentru a înfrumuseța grădinile și spațiile publice. Această planta are, de asemenea, funcții ecologice importante: protejează împotriva eroziunii solului, absoarbe apa și purifică aerul pe care îl respirăm.


Fiecare tip de iarbă are proprietăți specifice. Există soiuri adecvate pentru cultivare la aproape fiecare temperatură și cantitate de precipitații. Unele pot să prospere în timpul secetei extreme deoarece au rădăcini foarte lungi care pot extrage apa din adâncime. Alte tipuri se pot dezvolta în friguri extreme sau pot rezista perioadelor lungi de ploaie.


Oameni de știință din întreaga lume lucrează la cercetarea, îmbunătățirea, reproducerea și cultivarea acestei plante foarte importante. Barenbrug are, de asemenea, un proces complet la îndemână: de la creșterea și cultivarea semințelor de iarbă până la producție.


Sustenabilitate și întreținere eficientă


Compozitia semintelor de iarba poate avea o mare influenta asupra durabilitatii spatiilor verzi. Cele cu o putere de germinatie ridicata asigura densitatea gazonului intr-un timp foarte scurt, dand buruienilor sanse mici pentru dezvoltare. Acest lucru face ca nevoia de utilizare a erbicidelor sa fie extrem de redusa. In acelasi timp, rezistenta la boli, toleranta la seceta si utilizarea adecvata a substantelor nutritive, sunt foarte importante atunci cand vine vorba de durabilitatea spatiilor verzi.


Firele de iarba contribuie la sustenabilitatea unui spatiu verde si prin absorbtia dioxidului de carbon si eliberarea oxigenului in atmosfera. Un teren de sport poate stoca, zilnic, in sol, pana la 40 kg de dioxid de carbon. Este al treilea element din natura care face acest lucru, alaturi de padure si alge.


Barenbrug stabileste standarde stricte pentru viabilitatea economica si utilizarea sustenabila a amestecurilor de seminte. Prin urmare, acorda eticheta Green Earth tuturor amestecurilor de seminte de iarba care respecta standardele impuse. Produsele cu aceasta eticheta indeplinesc cerintele de limitare a utilizarii apei, pesticidelor si ingrasamintelor, reducand in acelasi timp nevoia de cosit.


Economisirea apei reprezinta un moment crucial in prezent. In ultimii ani, ne-am confruntat cu conditii meteorologice extreme, iar sezoanele de primavara si vara par sa “sufere” cel mai mult, din cauza perioadelor lungi de seceta sau ploilor abundente. Cu toate acestea, iarba cu radacini lungi poate extrage cu usurinta mai multa apa din sol, reducand astfel nevoia de irigare. Barenbrug Watersaver este un mix de seminte de gazon conceput cu precadere pentru zonele calduroase si secetoase, sau cu un teren mai nisipos. Compozitia acestui tip de seminte ajuta la crearea unui sistem radicular ramificat si lung, ajungand chiar pana la 60 cm adancime. Astfel, udarile se raresc, fiind potrivit pentru refacerea terenurilor de fotbal sau a terenurilor umbroase.


O alta caracteristica a gestionarii durabile a gazonului este nevoia mai mica de cosire. Volumul mare de iarba poate fi coplesitor in timpul sezonului de crestere. Acest lucru inseamna ca este necesara tunderea mai frecventa, ceea ce duce la cresterea costurilor pentru munca. Barenbrug a investit profund in cercetarea productiei biomasei de iarba, iar rezultatele arata nu numai ca soiurile difera unul de cealalt, dar ca inaltimea de crestere si productia de iarba pot varia, de asemenea, intr-un singur soi. Eticheta Green Earth este acordata sortimentelor care necesita cea mai mica frecventa de cosire, promovand astfel economii de combustibil sau energie.


Barenbrug sustine inovarea 


Alergi, aluneci, driblezi si inscrii - un joc bun incepe cu un gazon excelent. Expertii Barenbrug calatoresc in toata lumea, cautand noi solutii pentru provocarile tale. Sustinand jocurile copiilor, distractia in aer liber si performanta sportiva, peste 110 experti in cercetare si dezvoltare au in fiecare zi un singur scop: sa ofere o baza durabila pentru oportunitati. Prezent pe sase continente din principalele regiuni climatice ale planetei, Barenbrug ofera cunostinte si solutii inovatoare pentru nevoile locale si conditiile climatice diverse.


Ai nevoie de un gazon rezistent la trafic intens pentru meciurile sportive? Sau iarba deasa si aspectuoasa pentru parcurile din oras? Igamo iti pune la dispozitie cele mai cunoscute inovații: RPR Sport, SOS Super Over Seeding sau Rapide. Solutii inovatoare care asigura germinare si instalare rapida, semintele de gazon Barenbrug sunt folosite in competitii prestigioase precum Campionatul European de Fotbal, Cupa Mondiala sau Jocurile Olimpice.


In același timp, furnizam solutii si pentru zonele mai putin insorite. Excelent pentru plantarea in jurul copacilor sau zonelor umbroase, Barenbrug Shadow creeaza un gazon atractiv, durabil, cu toleranta buna la calcare. Pentru zonele reci, cu ierni aspre, Barenbrug Supersport este ideal, avand o compozitie care formeaza un gazon puternic, cu o rezistenta foarte buna, inclusiv la temperaturi scazute.


Indiferent de nevoile tale, la Igamo gasesti o varietate de seminte Barenbrug pentru un gazon viguros, intens,  rezistent la trafic si conditii climatice diverse.

 • 1 210,82 RON

  Barenbrug Bardine este un sortiment de sămânță de lucernă de tip flamand. A fost concepută și testată în zonele continentale - România, Franța, Polonia, Rusia. Prezintă o adaptabilitate excelentă la veri secetoase și ierni reci. Are un randament ridicat.

  Tip semințe: drajate

  Barenbrug Bardine este un sortiment de sămânță de lucernă de tip flamand. A fost concepută și testată în zonele continentale - România, Franța, Polonia,...
  1 210,82 RON
 • 1 210,82 RON

  Barenbrug Bardine este un sortiment de sămânță de lucernă de tip flamand. Prezintă o rezistență ridicată la îngheț, ierni reci și nematozi. Are un randament excelent.

  Tip semințe: drajate

  Barenbrug Bardine este un sortiment de sămânță de lucernă de tip flamand. Prezintă o rezistență ridicată la îngheț, ierni reci și nematozi. Are un randament...
  1 210,82 RON
 • Reduceri! -5%
  399,00 RON 379,05 RON

  Barenbrug Watersaver este un mix de seminte de gazon conceput pentru suprafetele situate in zonele calduroase si secetoase, care rezista unui trafic intens, cum ar fi terenurile de sport. 

  Barenbrug Watersaver este un mix de seminte de gazon conceput pentru suprafetele situate in zonele calduroase si secetoase, care rezista unui trafic intens,...
  399,00 RON 379,05 RON
 • Reduceri! -5%
  669,99 RON 636,49 RON

  Barenbrug Supersport este un mix de seminte pentru un gazon, cu toleranta foarte buna la calcare!

  Este un amestec de gazon rezistent, util pentru terenurile de sport cu trafic intens.

  Barenbrug Supersport este un mix de seminte pentru un gazon, cu toleranta foarte buna la calcare! Este un amestec de gazon rezistent, util pentru terenurile...
  669,99 RON 636,49 RON
 • 359,34 RON

  Barenbrug Speedy Green, sămânță de gazon destinată operațiunilor de supraînsămânțare. Ideală pentru terenuri sportive, parcuri & suprafețe cu trafic intens. Asigură germinare și instalare rapidă.

  Barenbrug Speedy Green, sămânță de gazon destinată operațiunilor de supraînsămânțare. Ideală pentru terenuri sportive, parcuri & suprafețe cu trafic...
  359,34 RON
 • 369,95 RON

  Barenbrug SOS (Super Over Seeding) este un sortiment de sămânță de gazon conceput pentru supraînsămânțare. Ideal pentru terenuri sportive și suprafețe cu trafic intens. Instalare extrem de rapidă.

  Barenbrug SOS (Super Over Seeding) este un sortiment de sămânță de gazon conceput pentru supraînsămânțare. Ideal pentru terenuri sportive și suprafețe cu...
  369,95 RON
 • Reduceri! -5%
  485,00 RON 460,75 RON

  Barenbrug Shadow este un mix de seminte de gazon creat special pentru zonele umbroase. Asigura un gazon de culoare verde inchis, chiar si in zonele mai putin insorite.

  Barenbrug Shadow este un mix de seminte de gazon creat special pentru zonele umbroase. Asigura un gazon de culoare verde inchis, chiar si in zonele mai putin...
  485,00 RON 460,75 RON
 • 539,00 RON

  Barenbrug RPR Sport - sămânță de gazon profesional. Este un produs adecvat atât pentru suprafețele sportive cu trafic intens cât și pentru producția de rulouri.

  RPR (Regenerating Perennial Ryegrass) este o adevărată revoluție în industria semințelor de gazon - regenerarea se produce la nivel orizontal, prin...

  Barenbrug RPR Sport - sămânță de gazon profesional. Este un produs adecvat atât pentru suprafețele sportive cu trafic intens cât și pentru producția de...
  539,00 RON
 • Reduceri! -5%
  475,00 RON 451,25 RON

  Barenbrug Rapide - mix de semințe de gazon, ideal pentru supraînsămânțare sau înființarea terenurilor de sport. Are o rezistență foarte bună la călcare și instalare rapidă.

  Barenbrug Rapide - mix de semințe de gazon, ideal pentru supraînsămânțare sau înființarea terenurilor de sport. Are o rezistență foarte bună la călcare și...
  475,00 RON 451,25 RON
 • 481,09 RON

  Gazon trafic intens. Mix de semințe de gazon Barenbrug Bar Power RPR . Ideal pentru terenuri sportive și suprafețe cu trafic intens. Instalare extrem de rapidă.

  Gazon trafic intens. Mix de semințe de gazon Barenbrug Bar Power RPR . Ideal pentru terenuri sportive și suprafețe cu trafic intens. Instalare extrem de rapidă.
  481,09 RON