Lista produselor producatorului Rain Bird

Rain Bird – sisteme de irigatie prin conservarea apei


Rain Bird Southpoint


Compania Rain Bird a fost infiintata in anul 1933, in California, intr-o perioada in care agricultura din regiune cunostea o dezvoltare extraordinara. Fondatorul companiei Rain Bird a fost Orton Englehart, care se ocupa cu cultivarea portocalilor, avand astfel cunostinte la prima mana despre nevoile agricultorilor, in special in conditii de seceta sau in climatele calde.


Numele companiei a fost inspirat de o veche legenda a nativilor nord-americani, despre o pasare care aducea ploaia. De asemenea, numele a fost inspirat si de aspectul unui aspersor in functiune, care seamana cu o pasare.


Inca de la inceputurile sale, Rain Bird a produs diferite produse si sisteme de irigatie destinate micilor agricultori si fermieri. Cu timpul, a devenit un lider mondial in sectorul sistemelor de irigatie. Gama de produse se adreseaza mai multor domenii de aplicatie, de la ferme, la terenuri de golf, arene sportive, spatii rezidentiale si comerciale. La momentul actual, produsele Rain Bird sunt comercializate in peste 130 de tari din intreaga lume.


Primul aspersor de impact, creat in 1935


Incepand cu anul 1935, compania a inregistrat peste 450 de patente, demonstrandu-si capacitatea de a utiliza inovatiile tehnologice pentru crearea si dezvoltarea de noi produse si sisteme de irigatie. Primul produs patentat a fost un aspersor de impact cu actionare la orizontala, care a revolutionat modul in care irigatiile erau facute pentru materia prima utilizata in industria alimentara. Acest aspersor a deschis noi oportunitati pentru modul in care erau realizate irigatiile in general. Designul acestuia, creat de Eglehart, permitea o rotire mai lenta si o irigare mai buna, comparativ cu alte aspersoare care existau pe piata la momentul respectiv.


Aspersorul de impact creat in 1935 de Rain Bird a fost considerat un adevarat reper istoric in evolutia agriculturii de catre Societatea Americana a Inginerilor Agricoli (American Society of Agricultural Engineers) in anul 1990. Inventia lui Englehart a dus la crearea unor sisteme de irigatie, care se utilizeaza pentru peste 20 de milioane de hectare de terenuri, la nivel mondial.


Orton Englehart a preferat sa se dedice mai departe fermei sale si a vandut compania prietenului sau Clement LaFetra, care incepuse sa il ajute la dezvoltarea si a altor produse. Rain Bird a ramas o companie condusa de familia LaFetra pana in zilele noastre.


Pe parcursul ultimelor decenii, echipa de ingineri si de productie a companiei a dezvoltat numeroase produse inovatoare care au ca principal scop coservarea apei, cea mai importanta resursa naturala a planetei. Printre produsele marca Rain Bird se numara aspersoarele pentru irigatii, tuburi de bransare, pompe de apa si controllere. In total, portofoliul companiei include peste 4.000 de produse si sisteme de irigatie prin conservare a apei.


Misiunea Rain Bird – conservarea apei si utilizarea responsabila a acestei resurse


Rain Bird a dezvoltat un program special pentru utilizarea inteligenta a apei (Intelligent Use of Water), ale carui principii nu se reflecta doar in produsele de calitate pe care le dezvolta, ci si prin intermediul training-urilor si seminarelor educative sustinute de experti in conservarea apei din cadrul companiei. Astfel, preocuparea pentru utilizarea resurselor de apa intr-o maniera responsabila, prietenoasa cu mediul, este impartasita comunitatilor locale si profesionistilor care activeaza in diferite sectoare de industrie.


Prin acest demers, Rain Bird a reusit sa incheie foarte multe parteneriate pe termen lung cu alte companii din domeniul agriculturii, a obtinut recunoastere pentru eforturile sustinute depuse in privinta conservarii apei si in privinta calitatii produselor si sistemelor de irigatie create. Acest lucru se reflecta si prin numeroasele premii pe care Rain Bird le-a primit de-a lungul anilor.


In plus, compania s-a implicat si in numeroase proiecte in intreaga lume, ca de exemplu crearea unor sisteme de irigatie speciale pentru terenurile de fotbal din Brazilia, crearea unui sistem inteligent de irigatie pentru terenurile de golf de la Admirals Cove din Florida si parteneriatul cu orasul eco Dubai Silicon Oasis.


Igamo iti ofera o gama variata de produse profesionale pentru sisteme de irigatie marca Rain Bird, care include aspersoare, duze, electrovane, controllere, fitinguri si diferite alte accesorii.

 • 10,99 RON

  Duze VAN Aspersor spray Rain Bird

  Duza VAN (VARIABLE ARC NOZZLE) RainBird:

  -utilizata in combinatie cu aspersorul tip spray telescopic, este alegerea optima in multe situatii unde avem de udat suprafete de gazon sau arbori ornamentali.

  -solutie des intalnita in irigatiile rezidentiale sau peisagistica urbana, datorita usurintei...

  Duze VAN Aspersor spray Rain Bird Duza VAN (VARIABLE ARC NOZZLE) RainBird: -utilizata in combinatie cu aspersorul tip spray telescopic, este alegerea optima...
  10,99 RON
 • 11,23 RON

  Duze din plastic pentru aspersoare spray Seria 1800TM si UNI-SprayTM Rata de Udare Potrivita pentru design flexibil.

  Specificații

  • Presiune: 1,0 la 2,1 bari
  • Distante: 0,6 la 4.6 m
  Duze din plastic pentru aspersoare spray Seria 1800TM si UNI-SprayTM Rata de Udare Potrivita pentru design flexibil. Specificații Presiune: 1,0 la 2,1 bari...
  11,23 RON
 • 14,90 RON

  Cel mai folosit aspersor tip spary Rain Bird

  Aspersor spary Rain Bird 1804, utilizat pentru sisteme de irigatii gazon subterane rezidentiale, cat si pentru parcuri. 

  Se moteaza foarte usor, pe acest aspersor se pot utiliza diverse tipuri de duze Rain Bird, in functie de distanta de udare si raza dorita.

  Cel mai folosit aspersor tip spary Rain Bird Aspersor spary Rain Bird 1804, utilizat pentru sisteme de irigatii gazon subterane rezidentiale, cat si pentru...
  14,90 RON
 • 17,00 RON

  Aspersoare telescopice tip spray. Calitate Rain Bird la cel mai bun preț de pe piață. Alegerea perfectă pentru aplicațiile rezidențiale.

  Diversitate: o mulțime de modele disponibile pentru a acoperi toate aplicațiile.

  Specificații

  • Raza de udare : 1.2m la 5.5m.
  • Presiune de lucru: 1.0 la 2.1 bari.
  • Debit:...
  Aspersoare telescopice tip spray. Calitate Rain Bird la cel mai bun preț de pe piață. Alegerea perfectă pentru aplicațiile rezidențiale. Diversitate: o...
  17,00 RON
 • 37,93 RON

  Duze Rotative Multi-Jet pentru aspersoarele din Seria 1800/aspersoarele din Seria UNI-Spray.

  Reduce complexitatea si costul sistemului de irigatie!

  Specificații

  • Presiune: 1,4 la 3.8 bari.
  • Distante: 4 pana la 7.6 m.
  Duze Rotative Multi-Jet pentru aspersoarele din Seria 1800/aspersoarele din Seria UNI-Spray. Reduce complexitatea si costul sistemului de irigatie!...
  37,93 RON
 • 38,41 RON

  Duzele rotative reglabile va permite sa reglati rapid sectorul si raza de udare.

  Specificații

  • Presiune: 1,4 la 3.8 bari.
  • Distante: 4 pana la 7.3 m.
  • Reglaj: Sectorul de udare si raza se regleaza in timpul functionarii.
  Duzele rotative reglabile va permite sa reglati rapid sectorul si raza de udare. Specificații Presiune: 1,4 la 3.8 bari. Distante: 4 pana la 7.3 m. Reglaj:...
  38,41 RON
 • 69,98 RON

  Aspersorul rotativ din seria 3500 cu tehnologie Rain Curtain este un aspersor de inalta calitate si fiabilitate care poate fi utilizat cu succes la irigarea gazonului rezidential, dar si pentru sisteme de irigatii profesionale.

  Cel mai bine vandut rotor de 1/2 din Europa

  Aspersorul rotativ din seria 3500 cu tehnologie Rain Curtain este un aspersor de inalta calitate si fiabilitate care poate fi utilizat cu succes la irigarea...
  69,98 RON
 • 72,99 RON

  Rain Bird

  Aspersor rotativ Rain Bird seria 5000/5000plus

  Specificații:

  • Raza de udare: 7.6m la 15.2m.
  • ...
  Aspersor rotativ Rain Bird seria 5000/5000plus Specificații: Raza de udare: 7.6m la 15.2m. Presiune de lucru: 1.7 la 4.5 bari. Debit: 0.17 - 2.19 m3. Filet...
  72,99 RON
 • 99,00 RON

  Specificatii

  • Presiune: 1.0 - 10.3 bari.
  • Debit: 0.05 - 6.82 m3/h.
  • Temperatura: temperatura apei maxim 43 grade C; temperatura mediului ambiant maxim 25 grade C.

  Specificatii electrice

  • Bobina: 24 VAC , 50/60 Hz.
  • Curent de pornire: 0.25 A @60Hz.
  • Curent de...
  Specificatii Presiune: 1.0 - 10.3 bari. Debit: 0.05 - 6.82 m3/h. Temperatura: temperatura apei maxim 43 grade C; temperatura mediului ambiant maxim 25 grade...
  99,00 RON
 • 155,00 RON

  Specificatii

  • Presiune: 1.0 - 10.4 bari.
  • Debit: 075DV de la 0.24 la 4.5m3/h.
  • 100DV de la 0.24 la 9.0m3/h.
  • Temperatura: temperatura apei maxim 43 grade C.

  Specificatii electrice

  • Bobina: 24 VAC , 50 Hz.
  • Curent de pornire: 0.30 A.
  • Curent de mentinere:0,19A.
  Specificatii Presiune: 1.0 - 10.4 bari. Debit: 075DV de la 0.24 la 4.5m3/h. 100DV de la 0.24 la 9.0m3/h. Temperatura: temperatura apei maxim 43 grade C....
  155,00 RON
 • 199,00 RON

  Tub Flexibil SPXFLEX RainBird

      Tub flexibil utilizat pentru conexiunea aspersoarelor, conceput flexibil pentru preluarea socurilor mecanice asupra aspersorului produse de autoturisme si echipamente de intretinere gazon.

  Tub Flexibil SPXFLEX RainBird     Tub flexibil utilizat pentru conexiunea aspersoarelor, conceput flexibil pentru preluarea socurilor mecanice asupra...
  199,00 RON
 • 220,00 RON

  Aplicatii

  Senzorul de RSD-BEx pentru sistemele de irigare automate destinat atat spatiilor rezidentiale cat si a celor comerciale.

  Aplicatii Senzorul de RSD-BEx pentru sistemele de irigare automate destinat atat spatiilor rezidentiale cat si a celor comerciale.
  220,00 RON
 • 299,00 RON

  Automatizati aspersorul ce este alimentat cu un furtun, sistemul de picurare sau doar un furtun pentru programarea udarii cu acest controller digital.

  Avand o fiabilitate sporita pe termen lung, cu montaj la exterior, acest controller profesional va ofera functii sofisticate si solutii pentru udarea spatiilor verzi dorite.

  Automatizati aspersorul ce este alimentat cu un furtun, sistemul de picurare sau doar un furtun pentru programarea udarii cu acest controller digital. Avand...
  299,00 RON
 • 480,00 RON

  Specificatii

  • Numar de statii : 1, 2, 4 sau 6
  • Conexiune separata pentru electrovana master
  • Conexiune separata pentru senzorul de ploaie
  • Raza bluetooth: aproximativ 10 metri
  • Testat pe:
  • iPhone 4S, 5, 5S, 5C, iPad3, 4, Mini, Air ( iOS 7.0 minim) Samsung Galaxy S3, S4, S5, Note 2 ( Android 4.3...
  Specificatii Numar de statii : 1, 2, 4 sau 6 Conexiune separata pentru electrovana master Conexiune separata pentru senzorul de ploaie Raza bluetooth:...
  480,00 RON
 • 720,00 RON

  Programator sistem irigare gazon Rain Bird ESP-RZXe

  Asigura comanda automatizata a timpilor de udare a sistemului de irigatie subteran cu aspersoare telesopice tip spary sau rotative si picurare, este ideal pentru gazon, arbusti ornamentali si flori.

  Programator sistem irigare gazon Rain Bird ESP-RZXe Asigura comanda automatizata a timpilor de udare a sistemului de irigatie subteran cu aspersoare...
  720,00 RON